dimarts, 29 de maig del 2012

I TORNEIG DE GOLF “TÓMATE EL PERELLÓ”



Dissabte passat dia 26 de maig es va celebrar al camp de golf del Parador Nacional del Saler la primera edició del “Torneig de Golf Tómate El Perelló”.
Aquest acte està emmarcat dins de les activitats organitzades per este Ajuntament dins de la “I Setmana Gastronòmica Tómate El Perelló”, que tindrà com a colofó final la “I Fira Gastronòmica Tómate El Perelló” que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny.
L’entrega de trofeus als guanyadors es va realitzar el dissabte a la vesprada en els salons del Parador Nacional, presidint l’acte l’Alcalde d’el Perelló D. José Miguel Fos Alberola, el president de la Cooperativa Unió Protectora d’el Perelló D. Emilio Martínez Serrano, el regidor de Comerç, Turisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament d’el Perelló D. Juan Botella Iglesias i el regidor de Platges de l’Ajuntament d’el Perelló D. Vicente Cortés Requena.
Al finalitzar l’entrega de trofeus es va realitzar un sorteig entre els assistents d’unes caixes amb tomaques d’el Perelló cedits per la Cooperativa Unió Protectora, l’entrega la va realitzar el president de la Cooperativa D. Emilio Martínez Serrano.
Els guanyadors en les diferents categories van ser: Cavallers 1a Categoria: Primer classificat: D. Antonio Vázquez Martínez Segon classificat: D. Patricio González Cánovas
Cavallers 2a Categoria: Primer classificat: D. Josep Peris Serra Segon classificat: D. José Luis López Hontangas Dames: Primera classificada: Sra. Pilar Aznar Baixauli Segona classificada: Sra. Patricia Cortés Coll Drive més llarg: D. Francisco Furió Ballester

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada