dimarts, 29 de maig del 2012

EL PERELLO INICIA LA TEMPORADA DE PLATGES EL 7 DE JUNY



La platja d’el Perelló iniciarà la seua temporada d’estiu el pròxim 7 de juny amb la totalitat d’infraestructures instal·lades i el servei de salvament i socorrisme a disposició dels seus usuaris i visitants.
Enguany el servei de salvament i socorrisme, a més d’ampliar el seu calendari del 7 de juny al 23 de setembre, també ha ampliat l’horari en què es prestarà, des de les 10 hores fins a les 19 hores.
El servei de platja adaptada s’àmplia a dos monitors d’atenció a persones amb mobilitat reduïda. També s’amplia el servei de socorrisme prestat a la platja amb la presència d’una ambulància.
La plantilla que conforma el servei de salvament i socorrisme estarà composta per 8 socorristes, un patró d’embarcació i un conductor d’ambulància.
Enguany la platja d’el Perelló manté els distintius “Q” de Qualitat Turística (UNIX- 187001), la bandera “Qualitur”, i la ISO 14001, mostra tots ells de la qualitat dels serveis prestats.
La platja d’el Perelló està ultimant els seus retocs de muntatge, per a tindre-ho  tot a punt i llest per a rebre els visitants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada