dijous, 17 de maig del 2012

ELS SOCIALISTES DE LA BARRACA D’AIGÜES VIVES EXIGIXEN A l’ALCALDE L’ELIMINACIÓ DE RUNES INCONTROLADES I EL MANTENIMENT DE CONTENIDORS.


La responsable socialista en la Barraca d’Aigües Vives, Fina Alba, lamenta que les queixes dels veïns i veïnes són cada vegada majors, perquè la falta de manteniment i neteja és cada vegada més gran. “Davant d’això el nostre Alcalde no fa ni cas i la seua actitud va en perjuí de tots els ciutadans”.
Fina Alba considera que el cost de l’arreplega del fem i el cost de la neteja de carrers és prou important perquè el poble estiga molt més net del que està perquè “els més de 120.0000 euros que paguem per l’arreplega de fem i per la neteja són suficients per a tindre un poble més net i endreçat”
Alba manifesta que “un poble com el nostre, amb els habitants que té i amb un Alcalde que té com a únic treball ser Alcalde i cobrar per això, ha de moure’s més i tindre el nostre poble sense runes ni males herbes”
Fina Alba sol·licitarà per escrit una proposta perquè el Sr. Alcalde prepare un pla de manteniment preventiu i correctiu dels contenidors i que siga ell mateix el que detecte les anomalies, perquè els ciutadans no cobrem per això i ell sí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada