dimecres, 25 d’abril del 2012

LA CONSELLERA D’AGRICULTURA ANUNCIA A LES COMUNITATS DE REGANTS DE LA CV L'INICI D’UNA "NOVA ETAPA" PELS "CANVIS EN L’EQUIP MINISTERIAL”



La Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana (FECOREVA) ha celebrat  Junta General a l’Ajuntament d’Antella , la qual ha estat marcada per l’actual situació de crisi econòmica.
En acabar la reunió, els més d’un centenar de presidents de les comunitats de reg que han acudit, han efectuat una visita a l’Assut d’Antella i a la Casa de les Comportes de la Séquia Real del Xúquer.
La jornada ha finalitzat amb un esmorzar a la Casa del Rei d’Antella, al qual ha assistit la consellera d’Agricultura, Maritina Hernández, i ua¡na vegda finalitzat  s’ha dirigit als presents per a indicar que :" Crec que a més de la crisi, s’obri ara una nova etapa perquè tenim un nou equip ministerial que ens obri noves oportunitats per a treballar i col·laborar junts "
Hernández ha afirmat que " hem de ser capaços de modernitzar tots els nostres regadius, com també d’optimitzar l’escàs recurs que tenim ". També ha anunciat als regants el " ferm
compromís" de la Conselleria d’Agricultura per a la nova seu de FEROCOVA. "Tenen a la Conselleria a la seua disposició per a continuar abordant cada un dels seus projectes", ha afegit.
Per la seua banda, el president de FECOREVA ha indicat davant de la consellera que "allò més important és que tinguem aigua, és igual si és de l’Ebre o d’on siga i que la Federació puga continuar funcionant".
L’alcalde d’Antella, Gustavo Montagudo, ha indicat durant la seua intervenció que " assistim a uns temps difícils en la gestió i ús de l’aigua,  que ens obliguen a aprofitar, estalviar i racionalitzar fins a l’última gota que passa pels nostres rius i afluents ". Montagudo va animar als regants a " trobar solucions i respostes "a les noves necessitats del segle XXI.
Després de la Junta, celebrada a porta tancada i que es va prolongar per espai de 2 hores, els assistents es van traslladar fins a l’Assut d’Antella i Casa de les Comportes de la Séquia Real del Xúquer, escenari diumenge passat de la 27 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, que va congregar a unes 30.000 persones al municipi riberenc de 1.500 habitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada