dilluns, 30 d’abril del 2012

JUANJO RODRÍGUEZ S´ADJUDICA LA VICTÒRIA DE XV EDICIÓ DE L´OPEN DE TENIS EN CADIRA DE RODES DE LA CV A ALMUSSAFES


Un total de 15 tenistes de sis comunitats autònomes han competit en la Copa d'Espanya de Tenis en Cadira de Rodes

El passat diumenge, el municipi d'Almussafes va clausurar la quinzena edició de l'Open Comunitat Valenciana que durant tot el cap de setmana s'ha disputat a les pistes de tenis. Les autoritats locals, els col·laboradors del torneig i els membres de l'organització van entregar els trofeus als vencedors, concloses les finals de la Copa d'Espanya de Tenis en cadira de rodes.
Les complicades condicions climatològiques del passat cap de setmana, i més concretament del dissabte a la vesprada, no han impedit que la Copa d'Espanya de Tenis en cadira de rodes es disputara a la localitat d'Almussafes amb poques incidències. De fet, durant el matí del diumenge dia 29 es van celebrar les finals del torneig nacional que en aquesta edició ha tornat a reunir a quinze de les millors raquetes espanyoles en aquesta especialitat esportiva.

La final en la categoria d'individual va enfrontar al riojà Juanjo Rodríguez – setzé en la classificació general - amb l'aragonés Carlos Pina, número quatre d'Espanya. Finalment, Rodríguez es va proclamar campió de l'open després de véncer per 7-6 i 7-5 al seu rival a la pista, un trofeu que li va entregar el regidor d'Esports de l'ajuntament, Carles Grancha. De l'últim partit disputat van sorgir els vencedors en dobles, els aragonesos Carlos Pina i Miguel Tena, que en aquesta ocasió van véncer al doblet gallec format per Daniel Prada i Martín de la Pont per 6-3 i 6-4. Angela Fernandez, monitora del club de tenis Almussafes, i Aurora Lucena, tresorera de l'entitat, els van entregar les copes de campions.
Per la seua banda, el gallec Martín de la Pont es va proclamar campió a la final de consolació davant del seu col·lega Daniel Prada, sent este últim qui va obtindre el trofeu Fair Play, que destaca la constància i esportivitat en el torneig. Finalment, el tenista Pascual Plaça va aconseguir el títol de millor valencià del torneig.

La Copa d'Espanya de Tenis en Cadira de Rodes s'organitza per part del Club de Tenis Almussafes, conjuntament amb FESA (Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana) i la FEDDF (Federació Espanyola d'Esports de Discapacitats Físics). Consagrat com un dels tornejos més importants de la Comunitat Valenciana, en  què cada any es donen cita els millors tenistes d'aquesta especialitat del circuit nacional, el campionat ha comptat enguany amb el patrocini de la Generalitat Valenciana, de la Diputació i de l'Ajuntament d'Almussafes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada