divendres, 8 de febrer del 2013

EL PATRIMONI DE LA HUMANITAT D’ALGEMESÍ EXPOSA A ONTINYENT LA SEUA CULTURA MÉS INTERNACIONAL




 Algemesí presentarà esta vesprada la seua nova exposició fotogràfica sobre la Festa de la Mare de Déu de la Salut en la localitat d’Ontinyent, amb motiu de la commemoració del Mig Any Fester en la capital de la Vall d’Albaida. Esta nova exposició va ser realitzada per Fotoaficionats’ d’Algemesí en l’etapa en què la festa va obtindre la candidatura per a ostentar el títol de Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.
En concret, el conjunt fotogràfic va ser realitzat durant els dies 7 i 8 de setembre de 2010, en plena campanya de promoció i difusió de la festa d´Algemesí; i inclús algunes d’estes instantànies van formar part del material fotogràfic presentat per l’Ajuntament d’Algemesí, la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya davant de la Unesco, com a part d’un ampli dossier explicatiu i acreditatiu de la festa.
L’exposició compta amb 39 fotografies, panells, murals, olis i una maqueta de fusta que plasmen els diferents balls, la seua música, la seua cultura i tradició entorn de la figura de la Mare de Déu de la Salut.
La mostra ha sigut presentada en El Comité de les Regions de la Unió Europea, en l’Institut Cervantes de Brussel·les i en les fires de Turisme de Brussel·les, Berlín, Milà i Aix en Provenç, no obstant això serà Ontinyent el primer municipi de la Comunitat Valenciana en què es presente.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada