dilluns, 30 d’abril del 2012

211 MODELS AFICIONATS DESFILEN EN LA I PASSAREL·LA MODA I COMERÇ DE SUECA




La I Passarel·la Moda i Comerç de Sueca va aconseguir, dissabte passat, atraure un nombrós públic que va omplir la plaça de l’Ajuntament.

211 models aficionats van saber contagiar la seua il·lusió als assistents, exhibint una gran varietat de productes que es poden adquirir als comerços del municipi.
Eixa era la finalitat de la Passarel·la, “que augmenten les compres als comerços de Sueca, que es potencie l’economia local i es revitalitze aquest sector tan necessari per al nostre municipi”, va afirmar la regidora de Comerç, Manuela Egea, uns minuts abans de començar l’espectacle.
Per la seua banda, Tony Landete, president de l’Associació de Serveis i Comerços de Sueca, Arrima't, col·laboradora en l’organització de l’esdeveniment, es va dirigir els assistents per a dir-los “potser no vegeu models professionals, però sí a gent d’ací amb molt d'estil. Tampoc veureu dissenyadors de moda, sinó una mostra de professionalitat de les empreses de Sueca, i de veritat vos aneu a sorprendre”.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va animar una vegada més els ciutadans “perquè realitzeu les vostres compres al municipi, per la importància que té en estos moments de crisi que ens unim tots per a tirar endavant la nostra economia” .
Després dels parlaments, va començar un espectacle de quasi dos hores de duració en què 38 comerços del municipi van exhibir els seus productes davant del delit dels espectadors.
Els grans aplaudiments i les felicitacions van reflectir l’èxit d’aquesta primera edició de la Passarel·la Moda i Comerç de Sueca. “La gent ha respost molt bé i està molt contenta; de fet, ja m’estan preguntant per la segona edició. Des de la meua Regidoria estarem encantats a organitzar-la si això és el que ens demanden els ciutadans, perquè nosaltres estem al servei dels comerços de Sueca i de tot el municipi en general”, ha afegit Egea. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada