dijous, 22 de març del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES CONVOCA SET ACCIONS D´ORIENTACIÓ PER A FACILITAR LA RECERCA DE TREBALL

foto:Jordi Piris

El consistori d'Almussafes ha impulsat una iniciativa gratuïta de suport als ciutadans d'Almussafes que es troben en l'actualitat sense cap activitat laboral com a conseqüència de la crisi.

El Centre SERVEF d'Ocupació de Silla col·labora en la iniciativa

L'Agència de Desenvolupament Local del consistori d'Almussafes acaba de fer pública una oferta de cursos d'orientació gratuïts per a tots aquells veïns i veïnes de la localitat que es troben inscrits en el SERVEF. Les peticions en totes o en alguna de les set sessions convocades, que s'impartiran per part d'un tècnic de l'Oficina de Silla en horari matinal, es realitzaran en la mateixa agència.

Conscients que el coneixement de les principals estratègies que propicien una recerca activa d'ocupació és essencial per a assegurar l'èxit, des de l'Agència de Desenvolupament Local s'han convocat set accions d'orientació laboral, que compten amb la col·laboració activa del centre SERVEF d'Ocupació de Silla.

El coneixement exhaustiu de les entrevistes de treball i dels processos de selecció, a què cada vegada s'enfronten més ciutadans en l'actual panorama econòmic, centra la temàtica de la primera acció convocada. Així, les vies d'accés a l'ocupació i les principals ferramentes per a la seua busca requerixen d'una correcta planificació i de l'elaboració d'una agenda de contactes, qüestions que s'analitzaran en profunditat en la segona sessió.
Les claus que regixen l'elaboració de les cartes de presentació i dels currículums, l'estudi concret de la pàgina web del SERVEF i dels serveis que oferix als demandants d'ocupació, entre ells l'autoservef, centren altres dos de les accions d'orientació laboral previstes.
L'anàlisi dels portals i cercadors d'ocupació per Internet a Espanya i Europa, l'autoocupació i la motivació completen el catàleg dels cursos convocats.
Els dies de celebració dels tallers es fixaran una vegada cobertes les places oferides, que es cobriran amb grups que oscil·laran entre els 15 i els 20 alumnes. “No obstant això, volem facilitar la realització de les accions per part de tots els interessats, per la qual cosa si en algun cas se supera la demanda, no dubtarem a repetir el curs”, declara la regidora d'Ocupació, Mª Carmen Sants Joans.
Les persones que opten per participar en algun dels tallers convocats, es reuniran de 9 a 11 del matí en una dependència municipal, on un tècnic del centre SERVEF els informarà de les principals qüestions relacionades amb la sessió triada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada