dijous, 22 de març del 2012

LA SETMANA QUE VE ESTARÀ A LA VENDA LA TARGETA TURÍSTICA CULLERA EN LA TEUA MÀ

L’Ajuntament de Cullera, en col·laboració amb el Pla de Dinamització del Producte Turístic de Cullera (PDPTC), posen en marxa la targeta turística Cullera en la teua Mà, que a partir de la setmana que ve estarà a la venda en les Tourist Info de la ciutat i amb la qual es promociona l’oferta cultural i d’oci de Cullera.
Gràcies a la targeta, els turistes i visitants podran visitar per un preu reduït el Castell i Museu d’Història i Arqueologia, els Refugis de la Guerra Civil, la Torre Sentinella del Marenyet i el Museu de l’Arròs; i al mateix temps es beneficiaran d’importants descomptes i promocions en empreses d’oci, restaurants, cafeteries, pubs, hotels, transport i comerços de la ciutat.
La targeta turística compta amb les ofertes de 39 empreses, que de manera individual han realitzat les seues promocions. No obstant això, la targeta està oberta a la incorporació de noves empreses i comerços.
Manuel López, regidor de turisme
Cullera en la teua Mà és un suport amb què volem dinamitzar i promocionar l’oferta cultural i monumental de la ciutat, i al mateix temps incentivar el consum en les empreses cullereranes”, ha declarat el regidor de turisme Manuel López.
La targeta ix a la venda amb un preu únic de 5 euros i és només per a majors de 10 anys. Serà un suport personal i intransferible, per la qual cosa només el propietari de la targeta podrà fer-ne ús.
Des del moment que s’adquirix la targeta i fins a final d’any el turista podrà gaudir dels descomptes i beneficis oferits per les empreses. Només per a realitzar la visita als 4 recursos patrimonials s’establix un termini màxim de 10 dies naturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada