dilluns, 20 de febrer del 2012

LA HUITENA TROBADA D´ESCRIPTORS DE LA RIBERA VA CONGREGAR A SUECA A MIG CENTENAR D´ESCRIPTORS

Els escriptors, guiats per l’historiador i bibliotecari municipal, Antoni Carrasquer, van visitar els llocs més emblemàtics de la localitat. Van partir de l’Asil d’Ancians Desamparats, van seguir pel carrer Sequial mostrant especial interés en l’edifici de l’Ateneo Sueco del Socorro. Ja en la plaça de l’Ajuntament, el regidor de Cultura, Josep Navarro; la regidora d’Educació, Raquel Tamarit; i el regidor de Personal, Joan Baldoví, els van donar la benvinguda per a, posteriorment, mostrar-los les sales més significatives de la casa consistorial. Reunits en l’hemicicle de la sala de Plens, el regidor de Cultura, Josep Navarro, va agrair a tots els assistents la seua presència. “Estes reunions culturals denoten la gran evolució de la nostra societat en els últims temps”, va afirmar.
Tot seguit, el col·lectiu va observar el bust dedicat al paisà Joan Fuster a la mateixa plaça de l’Ajuntament i van acabar la visita en la Biblioteca Suecana i la Casa Fuster. Per a culminar el dia, els escriptors van disfrutar d’un dinar en la Muntanyeta dels Sants on van contemplar el paratge natural del municipi.

Aquesta reunió se celebra anualment en distints municipis de la comarca. Enguany, l’organització va decidir fer-la en Sueca al commemorar-se el 50 aniversari de Nosaltres, els valencians de l’assagista, Joan Fuster. Les edicions passades van tindre lloc a Benifaió, l’Alcúdia, Llombai, Alzira, Castelló de la Ribera i Algemesí. Així mateix, l’any que ve serà en l’Assut d’Antella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada