dilluns, 20 de febrer del 2012

L´ASSOCIACIÓ AMICS DEL COET DE SUECA PRESENTA LA XI EDICIÓ DE LA SEUA CAMPANYA PER A PREVINDRE ACCIDENTS PIROTÈCNICS





 L’Associació Amics del Coet de Sueca va presentar, divendres passat, a la plaça de l’Ajuntament de la ciutat l’onzena edició de la seua Campanya anual per a la Prevenció d’Accidents Pirotècnics, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament.
Després de llegir el decàleg amb els deu consells inclosos en el díptic informatiu, es va realitzar una demostració pràctica amb productes de les diferents categories en la qual van participar els assistents a la presentació.
Des de l’Associació es va decidir realitzar la Campanya en esta ocasió a la plaça de l’Ajuntament perquè acudisquen i participen els pares també, que són els que han de supervisar la utilització d’estos productes pels seus fills”, en paraules del president del col·lectiu, Antonio Pérez.
Van participar en esta presentació, a més del president de l’Associació Amics del Coet, els també membres Joan Antoni Llopis, José Vicente Rubio i Manuel Tomás; Daniel Claver, president de les associacions d’Amics del Coet de València i pirotècnic; així com l’alcalde de la ciutat, Salvador Campillo; i el regidor de Festes, Dimas Vázquez. Per a l’alcalde “ens pareix una grandíssima idea el fet de realitzar esta campanya anualment, i vistos els resultats encara més, perquè no sols no ha perdut la seua vigència, sinó que, segons ens han confirmat des de l’Associació, s’està aconseguint reduir el nombre d’accidents per l’ús de la pólvora entre els més menuts ”. Per la seua banda, el regidor de Festes, Dimas Vázquez, es va mostrar encantat de participar en aquesta campanya “quan jo era xicotet no existien estes demostracions i considere que són molt necessàries per a reduir el nombre d’accidents. A més, és important ensenyar els més xicotets a no molestar, a saber quin tipus de producte poden tirar... I als pares també, ensenyar-los a utilitzar este material amb responsabilitat”.
El president de l’associació, Antonio Pérez, va destacar la mesura aprovada pel govern valencià, consistent a rebaixar les exigències previstes en les legislacions espanyola i europea pel que fa a pirotècnia i ús infantil. D’aquesta manera, està permés rebaixar l’edat fins als huit anys, per a poder utilitzar articles pirotècnics de categoria 1, i fins als deu, per als de categoria 2, sempre amb la supervisió dels pares. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada