dilluns, 21 d’octubre del 2013

L’EXPOSICIÓ “ENTRE JOIES I AMAGATALLS” DE SALVADOR MOLLÀ OBRI LA TEMPORADA DE LA SALA MUNICIPAL D’EXPOSICIONS D’ALZIRA



 La passada setmana es va inaugurar la 21 temporada de la Sala Municipal d’Exposicions de la Casa de la Cultura amb una mostra que, amb el títol “Joies i amagatalls”, arreplega els treballs més recents de l’artista d’Ontinyent, Salvador Mollà. L’exposició es podrà visitar fins al 9 de novembre.
És la segona vegada que este artista mostra la seua obra a Alzira. En 2002 va exposar, per primera vegada, la seua obra escultòrica i collages ceràmics i va aportar al nostre patrimoni l’escultura pública “Flos d’inventari” que donava títol a aquella exposició i està ubicada en la intersecció del carrer Gandia amb l’Avinguda Vicente Vidal, així com un panell ceràmic, realitzat en vidre i fang, titulat “Textura amb lligaça” que es pot contemplar en les dependències de la Casa Consistorial.

El regidor de Cultura, Carlos Correal, va destacar de Mollà: “És un artista polifacètic que combina la seua pròpia producció artística amb els treballs professionals i amb la creació i l’impuls d’una gran quantitat d’activitats socioculturals”.
En l’àmbit de les Arts Plàstiques, Mollà compta amb una extensa trajectòria avalada per una gran quantitat d’exposicions i intervencions que han traspassat les nostres fronteres arribant a països com Alemanya, Anglaterra, Suïssa i EUA. La seua obra està present en espais públics com l’autovia Alcoi-València, la seua pròpia Ciutat (Ontinyent) o Alzira, entre altres.
En esta mostra s’aprecia l’evolució del seu treball creatiu, un treball que, encara que renovat, no ha perdut els senyals d’indentidad que han caracteritzat la seua obra des del principi. Una obra de contrastos i molt diversa, tant per la gran varietat de peces i formats, de suports i de llenguatges com per la gran quantitat de tècniques i materials empleats per a construir-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada