diumenge, 20 d’octubre del 2013

LES AMPES DELS COLES D´ALGINET REALITZEN LA CONSULTA CIUTADANA PER L´EDUCACIÓ



 Al igual que van fer el dijous 10 d'octubre a les portes de les escoles públiques d'Alginet, les AMPES del Pepita Greus, Balsco Ibañez i Emilio Luna han portat hui les urnes al carrer.
Al llarg del matí s'ha instal·lat a la porta de l'Ajuntament una taula informativa i de recollida de les enquestes d'opinió per a que, tots aquells veïns i veïnes del poble, pogueren donar el seu punt de vista respecte a l'educació front a les retallades educatives per part del Govern Central.

La iniciativa, que s'ha fet en molt pobles, naix de la necessitat d'arreplegar, de forma directa, l'opinió dels ciutadans sobre el sistema educatiu actual. L'enquesta pregunta l'opinió davant les retallades en educació, l'opinió davant les politiques educatives del govern central i si l'enquesta't considera necessari un canvi en al sistema educatiu.
En total les AMPES ha aconseguit més de 800 enquestes entre les fetes a la porta de les escoles el passat dijous 10 d'octubre i les realitzades hui davant de la porta de l'Ajuntament. El dijous l'escola Pepita Greus va replegar 219 enquestes, l'Emilio Luna 72, el Blasco Ibañez 171. Hui el poble ha fet 344.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada