dimecres, 23 d’octubre de 2013

L´AJUNTAMENT DE L´ALCÚDIA PROMOCIONA L´ENSENYAMENT DE L´ANGLÉS A TRAVÉS DEL TEATRE L'Ajuntament de l'Alcúdia continua amb la iniciativa d’utilitzar el teatre com a eina educativa en l’aprenentatge de l’anglés, encetada fa catorze anys i que és molt valorada per professors i alumnes.
Enguany, tots els escolars alcudians de primària han gaudit d’una obra de teatre en anglés, adaptada al seu nivell de llengua anglesa, en dues sessions de matí i vesprada. Este matí, a la Casa de la Cultura de l'Alcúdia, l’ alumnat de 4t, 5é i 6é han pogut vore DR. Livingstone, obra amb la que ho han passat d’allò més bé i l’ alumnat de 1r, 2n i 3r de tots els centres del poble, podran gaudir esta vesprada amb Animals, una obra pensada per al seu nivell d’anglés. Al llarg de les representacions, alguns alumnes han pogut participar a l’escenari fent xicotets papers, ja que l’obra és interactiva.

Ambdues obres han estat interpretades íntegrament en anglés per la companyia "Forum theatre & education", amb actors nadius, titulats en universitats i escoles d’interpretació britàniques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada