divendres, 25 d’octubre del 2013

L’AJUNTAMENT DE CULLERA ATRIBUÏX LA SENTANCIA DEL TSJ A UN ERROR ADMINISTRATIU



 En la roda de premsa realitzada hui 25 d’Octubre, a la que ha assistit l’Alcalde de Cullera, el Secretari del M.I.A. i la Regidor d’Hisenda acompanyats per gran part dels membres de l’equip de govern, han atribuït la sentència a Un error administratiu i no a la mala gestió ni a cap imposició de taxa il·legal.
Segons ha explicat el Secretari de l’Ajuntament, davant de la imposició de qualsevol nova taxa, la llei imposa una exposició pública d’un mes previ a l’acord de la mateixa, en tres mitjans. El Butlletí Oficial de la Província (BOP), el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en un periòdic diari.

Els servicis jurídics de l’Ajuntament van entendre que el termini d’exposició publica començava amb la publicació en el BOP i en el tauler del MIA, mentres que la publicació en el periòdic era secundària.
Per al Tribunal Superior de Justícia no és així, considerant que no es va respectar l’exposició publica per la tercer via, al no haver vençut el termini d’exposició, sentenciant la nul·litat de la taxa per al 2008.
Segons el Secretari de l´Ajuntament, els servicis jurídics del M.I.A. estudiaran la sentència i hauran de decidir com s’ha d’acatar la mateixa per part de l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada