dijous, 24 d’octubre del 2013

LA PARTIDA DEL PLA D’OCUPACIÓ SERVIRÀ PER A MILLORAR EL COL·LEGI SANTA BÁRBARA DE BENIFAIÓ.


El grup municipal va presentar en el ple del mes de Març de 2013 una esmena per a augmentar la partida destinada al Pla d’Ocupació; es va passar de la proposta inicial de 3.000 euros a 25.000 euros.
El PSPV-PSOE va presentar una moció per a desenvolupar la partida destinada al Pla d’Ocupació, presentant quatre punts que s’havien de potenciar i millorar:
-Educació: Per a millorar les instal·lacions dels col·legis públics que, davant de l’oblit de les administracions local i autonòmica del PP, necessiten d’urgents actuacions.

-Biblioteca: Compensar la falta de personal per a completar la introducció de les dades necessàries per a incorporar-se de forma total i plena a la “Xarxa de la Generalitat Valenciana”, millorant el servici.
-Servicis Socials: Programes formatius per a combatre l’absentisme escolar amb risc d’exclusió social.
-Modernització: Facilitar la incorporació de dades i documents necessaris perquè l’administració local s’acoste al ciutadà, facilitant l’accés telemàtic a documents oficials.
A pesar que estos plans d’ocupació s’estan executant en tota la comarca, a Benifaió, els tècnics municipals han informat que no es pot contractar persones per a desenvolupar la moció socialista.
En canvi si es pot contractar a una empresa que al seu torn contracte gent que estiga en situació de desocupació per a realitzar els dits treballs.
Segons l´agrupació socialista local, a causa de la deixadesa del PP, i tenint en compte les reunions mantingudes amb els Col·legis Públics Santa Bárbara i Saraus, el PSPV-PSOE està d’acord en què, abans de perdre dita partida, es milloren les instal·lacions dels dits col·legis.
l´Agrupació socialista de Benifaió afirma que “encara que desitjàvem que es realitzaren en ambdós col·legis, a causa de la pèssima gestió del PP (cal tindre en compte que la contractació de les dites obres només la pot fer la junta de govern del PP) preferim que es faça l’actuació en el Santa Bárbara, per a no perdre la partida, i l’any que ve escometre les obres del Col·legi Saraus”.
L’obra a executar suposa la pintura completa de l’interior dels dos edificis que conformen el centre, i millorar la fusteria exterior metàl·lica, així com baranes i reixes, exteriors i interiors de la totalitat del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada