dijous, 24 d’octubre del 2013

PROFESSORS DE POLÒNIA I TURQUIA VISITEN ALGEMESÍ AMB MOTIU DEL PROGRAMA EUROPEU COMÈNIUS AMB EL COL·LEGI CERVANTES


L’objectiu d’esta trobada és aprendre i explorar noves experiències educatives a través de l’intercanvi intercultural, així com l’interés per la comunicació en llengües estrangeres.

Participants del projecte Comènius de diversos països europeus es reunixen estos dies a Algemesí per a treballar en una idea multidisciplinària que s’engloba davall el títol “Let’s play again together”.
En concret, és el col·legi Cervantes d’Algemesí qui participa en este projecte junt amb professors i alumnes de Turquia i Polònia. Així doncs, professors i alumnes de sext de Primària intercanviaran fins a diumenge que ve experiències educatives i de formació entre quatre països: Polònia, Turquia, Itàlia i Espanya.

A més, els assistents a este grup de treball de Comènius tenen previst visitar hui el Museu Valencià de la Festa per a conéixer també la cultura i tradició més internacional d’Algemesí.
L’aposta per l’aprenentatge d’idiomes és una màxima d’este equip de Govern, per això tots els programes d’intercanvi educatiu amb base sòlida i que es duguen a terme en el municipi comptaran amb el suport de l’ajuntament d’Algemesí per al seu impuls i continuïtat”, assegura Beatriz Díaz, regidor d’Educació del consistori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada