dimarts, 7 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA L’EXISTÈNCIA DE SOLARS MUNICIPALS PLENS DE RUNES PROP DEL CENTRE DE SALUT


La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, manifesta que la brutícia dels solars municipals que estan al carrer Ronda Sequia Reial d'Alzira es troben en estat d’abandó.
Segons Aguilar els veïns dels carrers limítrofs han fet arribar al partit socialista les seues queixes, perquè ja ho han comunicat a l’Ajuntament en reiterades ocasions i no els han donat cap solució.
Aguilar afirma que aquesta brutícia està acumulant bacteris, microorganismes i, segons denuncien els mateixos veïns, les rates ixen dels solars en una quantitat considerable i provoquen una deficiència en la salubritat i per tant s’han de netejar per una qüestió d’higiene.
La dirigent socialista exigix a la Sra. Alcaldessa i al Partit Popular, que es netegen els solars de forma immediata, perquè ja es troba trencada la porta d’entrada al solar municipal i també perquè és necessari que els solars municipals siguen els primers que han d’estar nets en compliment de les nostres ordenances.
Per a tractar de corregir aquesta situació, els socialistes anuncien la presentació d’una proposta a l’Alcaldessa d’Alzira, sol·licitant-li que de forma immediata es netegen estos solars i es torne a posar la porta per a evitar que es convertisca en un abocador incontrolat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada