dijous, 24 d’octubre del 2013

ISABEL AGUILAR ACUSA A BASTIDAS D’IL·LUSIONAR ALS ALZIRENYS AMB LA RECUPERACIÓ DEL CONVENT DE CAPUTXINS



 La portaveu socialista, Isabel Aguilar vol recordar als membres del PP local el fum en què s’ha convertit el pla de recuperació de l’antic convent ja que en els Corts van votar en contra de la rehabilitació.
Segons Aguilar, El PP alzireny juga a l’engany contradient les seues pròpies propostes. Fa uns dies l’equip de govern desestimava la petició del PSOE d’Alzira formulada per Isabel Aguilar, portaveu municipal socialista, en la que es presentava com a alternativa a la construcció de les noves dependències de la Policia Local en una zona enjardinada, l’adequació d’un dels locals annexos a l’antic convent de caputxins, per a després de la seua rehabilitació i dotació necessària, destinar-ho a noves dependències aprofitant d’esta manera infraestructures ja construïdes i a les que en l’actualitat no se’ls està donant cap ús.
Aguilar no entén "com a Alzira se’ns ven una cosa i el PP de Fabra i Elena Bastidas voten en contra en els Corts"

La portaveu socialista vol recordar als membres del PP local, amb Bastides al front, el fum en què s’ha convertit el pla de recuperació del convent "ja que és una promesa electoral del PP assumida en les eleccions de 2003".
Al juny de 2008, el PP declarava que la rehabilitació del convent costaria entorn dels sis milions d’euros i que el dit import seria sufragat en la seua integritat per la Conselleria d’Infraestructures.
Seguint amb la cronologia entorn de la rehabilitació del convent, La portaveu socialista destaca que al juny de 2011, el llavors, director general d’Obres Públiques del PP, Ismael Ferrer, anunciava la redacció d’un avantprojecte que, a manera de pla director, determinaria les actuacions a realitzar per a la recuperació de l’immoble.
En 2012 la dita rehabilitació s’allunyava dels plans dels populars locals quan el Consell va determinar que invertiria un 10% menys durant el 2013 en infraestructures, deixant per tant en l’aire el projecte de condicionament del convent.
Per a Aguilar, "açò no és més que una burla constant a l´alzireny”, i recorda que en la sessió plenària del 19 de desembre de 2012, el Grup Parlamentari Popular va votar en les Corts en contra de l’esmena número 2498, presentada pel Grup Parlamentari Socialista, en la que s’incloïa la rehabilitació del convent de caputxins a Alzira".
Davant d’esta circumstància segons la portaveu socialista "no hi ha dubte que els populars alzirenys són mers titelles al dictamen dels seus superiors".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada