divendres, 4 d’octubre del 2013

JUAN IGLESIAS SANTACREU, DEL CLUB XOPERA D’ALGEMESÍ, SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC I CLASSIFICAT PER AL PRÒXIM CAMPIONAT NACIONAL DE PESCA EN AIGUA DOLÇA


Santacreu va quedar segon en el Campionat Autonòmic de Pesca en Aigua dolça celebrat el passat cap de setmana a Fortaleny.

Juan Iglesias Santacreu, del Club de Pesca Xopera d’Algemesí, participarà en la 46 edició del campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques d’aigua dolça en la categoria masculina després de quedar segon en el Campionat Autonòmic de Pesca en Aigua dolça celebrat el passat cap de setmana a Fortaleny.
Iglesias va aconseguir 1 punt en la primera mànega i dos en la segona però va ser superat per pes en les captures quedant en segon lloc.

Santacreu optarà a aconseguir el campionat nacional en aigua dolça que se celebrarà en 2014 en el que es calcula que participaran més de 100 esportistes d’esta modalitat de pesca. Este campionat inclou les categories per seleccions autonòmiques i l’individual de pesca en aigua dolça.
El Club de Pesca Xopera realitza una intensa activitat al llarg de l’any i de fet ha presentat fins a huit esportistes en este últim campionat autonòmic. El club ha centrat esforços tècnics i econòmics perquè els seus membres puguen acudir a estos campionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada