dilluns, 27 de maig del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA VALORA POSITIVAMENT EL DESENTROTLLAMENT DE LA CAMPANYA “EL TEU POBLE NO ES TOCA” EN LA COMARCA



 El Secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, ha realitzat una valoració positiva de les accions que des del partit s’han realitzat a fi de donar a conéixer i reivindicar la retirada de l’avantprojecte de llei que el govern de Rajoy ha presentat i que, d’aprovar-se suposaria un atemptat contra l’autonomia dels municipis més xicotets, ja que se’ls deixaria sense a penes competències.
Pascual explica en que la campanya, iniciada en el mes d’abril, s’han realitzat més de 20 vistes en els pobles de la Ribera Alta, s’han realitzat xarrades informatives, i entrega d’informació als veïns carrer a carrer a fi d’advertir sobre els detalls de l’avantprojecte del llei proposat pel govern de Rajoy per a la reforma de les administracions locals.
Segons Pascual la campanya ha servit per a reivindicar junt els veïns que no es pot acabar amb el futur dels municipis més xicotets de la nostra comarca i amb molts dels drets que tots tenim com a persones, independentment d’on visquem.
El responsable socialista afirma que el PP està posant a la crisi com a excusa per a acabar amb l’administració més dèbil però al mateix temps més pròxima als ciutadans que, d’executar-se les intencions del govern, veurien reduïts els seus drets i els servicis que el seu poble li oferix.
Segons Pascual esta campanya, ha sigut la major realitzada mai fora del període electoral, va començar el passat 6 d’abril i ha acabat el 25 de maig visitant tots els xicotets municipis de la nostra comarca.
El dirigent socialista diu que “el PSPV de la Ribera Alta, està on ha d’estar, al costat de la gent i al costat dels problemes, i en la defensa de algo tan pròxim com són els nostres pobles. Es necessari conscienciar i informar els nostres veïns de les conseqüències de la llei que el PP pretén aprovar per la qual es buidarà de competències als Ajuntaments convertint-los en meres delegacions d’altres administracions”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada