dimecres, 2 d’octubre de 2013

EL COL·LECTIU FALLER DE SUECA, EL PERELLÓ I MARENY CELEBRA EL MIG ANY FALLER Dissabte passat 28 de setembre, va tindre lloc, en el casal de la Falla Sol i Tarongers del Mareny de Barraquetes, la tradicional celebració del Mig Any Faller, organitzat per la Junta Local Fallera. Van estar presents l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes de l’Ajuntament de Sueca, Dimas Vázquez; el president de la Junta Veïnal del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime; la regidora de Festes de l’Ajuntament del Perelló, Nati Aguado; i una gran representació del món faller.

L’acte, presentat pels membres de la Junta, Lorena Sendra i Bernardo Garrigós, es va iniciar amb la presència en l’escenari del regidor de Festes, l’alcalde de Sueca, la Fallera Major de 2013 i el president de la JLF, Vicent Llopis, el qual va ser l’encarregat de pronunciar unes paraules d’agraïment i benvinguda a tots els presents, així com d’oferir un xicotet homenatge, en representació de tots els fallers, als dos últims presidents de la Junta Local, Faustí Vázquez i Vicent Iborra. A continuació, va prendre la paraula el regidor de Festes, Dimas Vázquez, per a dirigir-se a tot el col·lectiu faller i, a continuació, es va oferir un obsequi als representants dels Ajuntaments de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, així com a totes les comissions falleres en record de la celebració del Mig Any Faller.
L’acte va continuar amb la lectura de l’acta, per part del secretari de la Junta, Paco Ferrer, que incloïa els noms dels guardonats amb l’Espiga d’Or, aquells que han complit més de 60 anys i continuen censats en alguna comissió fallera. L’encarregada d’imposar este important reconeixement va ser la Fallera Major de Sueca 2013, Esther Adroguer, qui va acudir a l’acte acompanyada de la seua cort d’honor.
Després de reconéixer els mèrits als posseïdors de l'Espiga d'Or, per la seua contribució a la festa fallera, els presentadors van sol·licitar la presència en l’escenari de la Fallera Major de Sueca 2014, Ana Belén Ortells, i de la seua cort d’honor, les quals van rebre de mans de les seues antecessores les bandes corresponents perquè les custodien fins al dia de la seua Presentació. A continuació, la Fallera Major de Sueca 2013, Esther Adroguer, es va despedir de tot el col·lectiu faller amb un emotiu discurs d’agraïment. Finalment, l’acte va concloure amb les paraules de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada