divendres, 25 d’octubre del 2013

CANDILEJAS PARTICIPA EN LA SETMANA DELS MAJORS D´ALMUSSAFES AMB L´ESCENIFICACIÓ DE “LAS CHICAS LUMPINI”.



 La XXXV edició de la Setmana de la Tercera Edat d'Almussafes va tindre durant la vesprada del pasat dimecres dia 23 un dels seus moments estel·lars amb la posada en escena de l'obra “Las chicas Lumpini”, escrita i adaptada per la poetessa i literata almussafenya Mª Carmen Sáez. L'escenari del Centre Cultural va acollir l'espectacle teatral, que va provocar grans ovacions del públic assistent.

En la seua octava aparició pública, el grup teatral Candilejas de l'Escola Municipal de Teatre, creat fa set anys i integrat per membres del col·lectiu de la Tercera Edat, va sorprendre el públic assistent amb l'escenificació de la peça teatral “Las chicas Lumpini”. L'obra, ambientada en una mansió fosca de les muntanyes de Transilnàbia i basada en una novel·la de l'escriptora local, Mª Carmen Sáez, serà publicada en breu per l'editorial Edelvives.
L'actor i també veí de la localitat, Fernando Tébar, ha dirigit durant els últims mesos els assajos de l'obra, que finalment van representar durant la vesprada d'ahir dimecres dia 23 les huit actrius i els dos actors participants, entregant en l'escenari el millor de si mateixos en una història en què el suspens i el terror conviuen amb la comèdia i la tendresa.
L'alcalde, Albert Girona, i la regidora de la Tercera Edat, Esperanza Carbonell, van agrair públicament la col·laboració del grup artístic en la Setmana dels Majors, obsequiant-los amb uns detalls, només finalitzar la posada en escena de la peça teatral.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada