dilluns, 21 d’octubre del 2013

ALGEMESÍ RECIBIRÀ EL PRÒXIM CAP DE SETMANA A MÉS DE 1.000 MÚSICS AMB MOTIU DE LA 45 ASSEMBLEA DE LA FEDERACIÓ DE SOCIETATS MUSICALS DE LA CV


Posteriorment, més de 1.000 músics tocaran a l’uníson la peça musical de “La Muixeranga”, mentres els balls de La Muixeranga i Nova Muixeranga alçaran les seues torres humanes.

 Dissabte que ve 25 d’octubre i diumenge 26 d’octubre Algemesí es convertirà en seu de la 45 Assemblea de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Una assemblea anual en què s’espera assistisca un quantiós públic. Així doncs, dissabte al matí, a les 11 hores, en el Teatre Municipal, tindrà lloc l’obertura i benvinguda dels membres d’esta 45 Assemblea General Ordinària. Després de la benvinguda es procedirà a donar inici a una taula redona en què es parlarà de les escoles de música davall el títol: “Escoles de música: el repte de la sostenibilitat i la qualitat”. La taula redona estarà formada per Salvador Benavent, responsable del Projecte Escoles de Música de la FSMCV i President Provincial de València de la FSMCV, Remigi Morant, Doctor en Educació (Didàctica de la Música) per la Universitat de València i assessor de la FSMCV i Pedro Rodríguez, Vicepresident primer de la FSMCV.

Ja a la vesprada, a les 16 hores, també en el Teatre Municipal es procedirà a inaugurar oficialment la 45 Assemblea de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, serà ací quan es procedisca a presentar les candidatures de celebració d’esta mateixa assemblea per a 2014.
Posteriorment, a les 20 hores, es donarà inici a una desfilada pels carrers de la localitat en què participaran més de 1.000 músics procedents de societats musicals de la Ribera Alta. Les bandes participants es concentraran en la plaça del Mercat i prosseguiran la desfilada pels carrers Germanies, c/Muntanya, i plaça Major. Serà ací, en la plaça Major, on se’ls faça entrega dels respectius corbatins a cada una de les societats musicals participants en la desfilada i posteriorment, eixos més de 1.000 músics tocaran a l’uníson la peça musical de “La Muixeranga”, acompanyats per la Colla de Dolçainers d'Algemesi i la Colla de l'Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina, mentres els balls de La Muixeranga i Nova Muixeranga alçaran les seues torres humanes en este marc tan singular.

Ja l’endemà, el diumenge 27 d’octubre, a partir de les 10 hores, es continuarà amb la 45 Assemblea de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en el Teatre Municipal i es donarà a conéixer el resultat final de la votació de la seu assembleària de la 46 Assemblea de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Així també, al finalitzar l’assemblea es farà un breu acte de reconeixement als membres de l’estructura federal que han iniciat i finalitzat el seu mandat en l’exercici així com a les societats musicals que han complit 50, 75 o 100 anys d’existència.

Finalment se celebrarà, cap a les 14 hores, l’acte de clausura d’esta assemblea general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada