dimecres, 2 d’octubre del 2013

AGUILAR (PSOE): BASTIDAS NO VOTA A FAVOR DE l’ABONAMENT DE BEQUES DE LLIBRES NOMÉS PER PORTAR LA CONTRÀRIA



 La portaveu del grup municipal socialista d´Alzira, Isabel Aguilar, considera les votacions en el plenari per part del govern municipal cada vegada més surrealistes. “No és possible que un tema en què tots estem d’acord, com és que es pague el retard que existix des de la Generalitat amb les beques de llibres, voten en contra. És totalment indignant”.
Segons Aguilar, no es pot entendre com una moció que es va presentar des del partit socialista, després d’una reunió de treball amb la regidora d’educació, en la qual exigia a la conselleria abonar el retard de les beques de llibres, es vota en contra.

La líder dels socialistes alzirenys va deixar clar que era un tema en què tots hauríem d’estar d’acord, a més la pròpia regidora d’educació va manifestar en reiterades ocasions el seu esforç a exigir este abonament, per tant no entenem com no van recolzar la nostra moció.
Aguilar expressa que una vegada més el Partit Popular no sap ni entén de consens, inclús en les coses més bàsiques i sensibles. “El votar en contra és una obsessió que ha inculcat Elena Bastidas en el seu equip de govern”.
La dirigent socialista remarca en que un acord de ple és l’única cosa que sol·licitava en la moció, que totes les forces polítiques des de l’Ajuntament d’Alzira exigírem amb més força el que els correspon a les famílies que han realitzat un gran esforç per pagar els llibres als seus fills. “Un acord de ple que no es va fer possible, com de costum, pels vots en contra d’un partit que no vol col·laborar en res, només fer el que Elena Bastidas els diu”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada