divendres, 27 de setembre de 2013

JORDI MAYOR: “ALBERTO FABRA I FOMENT DISCRIMINEN LA NOSTRA COMARCA AL NO CONTEMPLAR NI UN EURO PER A INFRAESTRUCTURES DURANT ELS PRÒXIMS DOS ANYS”


«Han paralitzat les obres de defensa conta inundacions a Albalat, paralitzen l'A-38, fan un pla de Conca del Xúquer que ens perjudica respecte altres territoris, no invertixen ni un euro en infraestructures i ens condemnen a beure aigua enverinada. Són l'enemic públic número 1 de la Ribera Baixa»

Els socialistes han exigit que es reprenguen les obres de la variant de la N-332 entre Cullera i Favara

 El secretari general del PSPV-PSOE de la Ribera Baixa, Jordi Mayor, ha denunciat que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, i el Ministeri de Foment «discriminen una vegada més la nostra comarca en matèria d'inverions al no contemplar ni un euro per a infraestructures durant els pròxims dos anys».
Després que durant el passat debat de Política General, el cap del Consell anunciara que «fruit del treball diari amb el Ministeri de Foment» ha aconseguit una sèrie d'inversions en carreteres, entre les que no hi ha cap a la Ribera Baixa, els socialistes han exigit que es reprenguen les obres de la variant de la N-332 entre Cullera i Favara i que els Pressupostos Generals de l'Estat del 2014 contemplen una partida econòmica per a esta actuació.

Les obres foren ajornades al 2010 pels ajustos que en eixe moment va haver d'afrontar el ministeri dirigit per José Blanco. «En eixe moment els socialistes demanarem que els diners destinats a eixa infraestructura es destinaren a pagar les indeminitzacions per expropiacions. Una vegada pagades, és hora que es reprenguen les obres i no que es deixen abandonades», ha assenyalat Mayor. La citada variant és la continuació de l'A-38 des de Sueca i representa un tram de poc més de 12 kilómetres que en estos moments es troba executat al 25% .
El líder socialista comarcal ha criticat que «el PP de la Ribera Baixa seguisca calladet, sense reclamar inversions al govern de Madrid per als seus veïns» i ha assegurat que «si persistixen en eixa actitud, els alcaldes i dirigents populars van a tindre molt difícil explicar-li als seus votants per què posen per davant els interessos del partit abans que els dels seus conciutadans».
Mayor ha recordat que el llistat de greuges del PP amb esta comarca «és inacabable». «Han paralitzat les obres de defensa conta inundacions a Albalat, paralitzen l'A-38, fan un pla de Conca del Xúquer que ens perjudica respecte altres territoris, no invertixen ni un euro en infraestructures i ens condemnen a beure aigua enverinada. Són l'enemic públic número 1 de la Ribera Baixa», ha conclòs.
Per la seua banda, el portaveu municipal del PSPV-PSOE de Favara, Rafa Gisbert, ha demanat que s'acceleren els tràmits per a la variant de la CV-510 al seu pas per la localitat i ha denunciat que els anys de retard en esta infraestructura «sols demostren que el PP no té cap interés en millorar la vida dels veïns del municipi».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada