divendres, 27 de setembre del 2013

ELS REGATISTES DE CULLERA MARC JOVANI I ROCÍO PIRIS PARTICIPEN DURANT ESTE CAP DE SETMANA EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CATAMARANS 2013 EN LA COSTA DE ÁGUILAS.


Més de cinquanta embarcacions i cent regatistes procedents d’Espanya i Portugal es donaran cita en este certamen, considerat el "germà menor" del model de barcos de l’actual edició de la Copa Amèrica.

Foto: Port Esportiu Juan Montiel
 Els millors professionals de la vela lleugera en la classe catamarà de tota Espanya es donen cita durant este cap de setmana en la Regió de Múrcia que ha sigut el destí triat en esta edició 2013 per a celebrar el Campionat d’Espanya de Catamarans.
La costa d’Àguiles és l’enclavament on, des de hui fins al diumenge 29 de setembre, més de cinquanta embarcacions i cent regatistes procedents d’Espanya i Portugal es donen cita en este certamen, considerat el "germà menor" del model de barcos de l’actual edició de la Copa Amèrica.
Els regatistes del CNC Marc Jovani i Rocío Piris partixen com un dels equips favorits en la seua classe per a competir pel trofeu. En la passada edició del campionat d’Espanya, celebrat en aigües gallegues, els regatistes de Cullera van haver de competir en la classe intersèries, per la falta d’embarcacions de la classe hobie cat 16, en la que van quedar tercers en la classificació general i primers en la seua classe.
Hui a les 9:00 han començat els mesuraments de les embarcacions participants. En les que l’inspector d’equipament comprova els materials de tots els barcos. També, en l’oficina de regates, s’ha començat a registrar les tripulacions.
El campionat, organitzat per l’Associació Nàutic Esportiva Juan Montiel i la Real Federació Espanyola de Vela amb la col·laboració de la Secretaria Nacional de la Classe i la Federació de Vela de la Regió de Múrcia, comptarà amb nou proves per a cada embarcació de les quals almenys dos hauran de completar-se perquè el resultat siga vàlid per al Campionat d’Espanya. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada