dimecres, 21 d’agost de 2013

PROP DE 500 ALGINETINS HAN TREBALLAT PER A L´AJUNTAMENT La situació econòmica i social que s'està vivint en aquestos moments ha fet que, l'Ajuntament d'Alginet, haja incrementat en 100.000 euros la partida pressupostària per al 7é Pla d'Ocupació. Gràcies a aquest pla s’han contractat a 280 persones aturades per tal de donar-los un mes de feina i que els seus treballs beneficien al poble. Amb aquestes contractacions s'han arreglat les voreres, s'ha pintat la casa de la Cultura, part de les escoles del poble, s'ha fet un despatx a serveis socials, s'ha pintat les tanques del poliesportiu, s'han fet obres de millora al jutjat d’Alginet i a la llar dels jubilats entre d’altres.
El pla d'ocupació, que va començar a Maig i ha tingut la contractació més gran de personal en aquetos mesos, continuarà fins al desembre amb la contractació mensual de professionals d'Ajuda a domicili ja que, gràcies a aquestes contractacions, al mes de maig es va aconseguir que la llista d’espera de la gent que va sol·licitar ajuda domiciliaria fora zero.
A més, al pla d'ocupació se suma el conegut com Atur Agrícola amb un pressupost de 202.000 € que hi ha permés al consistori contractar, al llarg de Juliol i Agost a 175 persones que han netejat els barrancs, el polígon nord i sud, les zones enjardinades com són els parcs i jardins del poble, els camins del terme i d'altres.
I per últim, el programa “La Dipu et Beca” hi ha permés contractar a 42 estudiants que al llarg de juliol i agost estan formar-se laboralment als diferents departaments de l’Ajuntament d’Alginet.
Pepe Alemany, regidor de personal i urbanisme va comentar que “amb tots aquests plans i programes de contractació, l'ajuntament d'Alginet està donat feina des de Maig fins a desembre a 497 persones que amb el seu treball beneficien al poble ja que arreglen, netegen i presten els serveis que requereixen els ciutadans d'Alginet. A més també beneficia als mateixos treballadors ja que al llarg d'un mes tenen feina”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada