dimarts, 22 de gener del 2013

LA CAMPANYA DE CREU ROJA ARA MÉS QUE MAI ACONSEGUIX SUPORT PER A 70 FAMÍLIES D’ALZIRA


 Gràcies a la solidaritat, la institució va poder atendre a 70 famílies d’aquesta localitat de la Ribera Alta durant el passat Nadal. La intenció és continuar treballant per a atendre les necessitats d’aquestes famílies durant la resta de l’any.
Creu Roja va coordinar el repartiment d’aliments per a atendre a les 70 famílies que es van beneficiar de la crida. Cal ressaltar que el voluntariat de l’Assemblea Local de la Institució va treballar desinteressadament en la distribució d’ajudes en dates tan assenyalades com els dies 24, 30 i 31 de desembre, així com el 5 de gener.
Creu Roja agraïx la col·laboració de particulars, entitats, empreses, organitzacions i de l’Ajuntament d’Alzira en la sol·licitud d’ajuda que es va realitzar a principis de desembre. L’Assemblea Local contínua amb la vocació de prestar més suport continuat a les famílies més vulnerables de la localitat, creant un nou projecte denominat “Magatzem Solidari”. El Voluntariat de Creu Roja s’encarregarà del magatzematge i distribució d’aliments, roba i productes d’higiene aportats per col·laboracions de particulars, empreses, associacions, etc. El repte de la Institució és estar “Cada vegada mes prop de les persones”.
La institució recorda, no obstant això, que l’arreplega d’aliments no és necessària únicament en Nadal, sinó que és ben rebuda durant tot l’any a causa de l’augment de les persones que precisen d’ajuda.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada