divendres, 27 de setembre de 2013

L´EQUIP DEL CLUB DE TIR AMB ARC D´ALMUSSAFES ES PROCLAMA CAMPIÓ AUTONÒMIC  L'equip sènior del Club de Tir amb Arc d'Almussafes acaba d'alçar-se amb el títol de campió autonòmic, un èxit que els tres tiradors han compartit amb els jóvens tiradors de l'equip aleví, que va concloure la competició en quinta posició.
El Club de Tir amb Arc d'Almussafes ha iniciat la temporada esportiva 2013-2014 amb molt bon peu. Sis dels seus tiradors van competir, diumenge passat dia 22, en el campionat autonòmic de tir amb arc de la modalitat d'aire lliure per equips de clubs, esdeveniment esportiu que es va celebrar en la localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig.

L'equip sènior, format pels arquers locals Nerea López, José Montalvá i Marcos López, es va alçar amb el títol de campió autonòmic, superant al conjunt de Xixona, que va concloure en segona posició, i als amfitrions de Sant Vicent del Raspeig, que van aconseguir el tercer lloc del podi.
Per la seua banda, els jóvens tiradors menors de 14 anys Ferrán Rodrigo, Raúl Miralles i Edgar Ferrís van integrar l'equip aleví, que va concloure el campionat en un merescut quint lloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada