dimarts, 3 de setembre del 2013

CULLERA ACULL LA VII ASSEMBLEA NACIONAL DE L’ASSOCIACIÓ CUSTOM INTRUDERS


 Els pròxims dies 6, 7 i 8 de Setembre Cullera acollirà la VII Assemblea Nacional de l’Associació Custom Intruders. L’associació es crea l’any 2005 tenint com a finalitat potenciar tot allò que s’ha relacionat amb les motocicletes Suzuki Intruders.
Durant estos dies a més de les assemblees previstes, realitzaran una visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, així com diversos recorreguts per Cullera per tal de conéixer la ciutat.
Al voltant de l’any 2002 existia en internet un fòrum dedicat a les Intruder Volusia.
Molts del què hui formen Custom Intruders ja participaven en eixe fòrum i va ser així com van començar a sorgir amistats que hui encara perduren.

Arriba un moment en què es va començar a pensar que el disseny d’eixe fòrum no era el més convenient i l’any 2005 es crea un nou fòrum amb distints apartats (presentacions, fotos, mecànica, kedades, etc), eixe dia va ser quan es va començar a gestar un gran grup d’amics repartits per tota Espanya i amb contactes en uns quants països europeus.
En 2005 té lloc la primera Kedada nacional, va ser en Navahermosa, llavors era un grup de gent que tènia una moto en comú. En esta Kedada es va debatre organitzar-se com a Associació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada