dimarts, 3 de setembre de 2013

SUECA POSA EN MARXA EL SERVEI DE LUDOTECA MUNICIPAL


La Ludoteca començarà el seu servei el dia 12 de setembre

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa, un curs més, el servei de Ludoteca Municipal, dirigida als xiquets i xiquetes d’Infantil i primer cicle de Primària, de 3 a 8 anys. Tindran prioritat a l’hora d’accedir al servei, els xiquets els pares dels quals estiguen treballant, havent d’acreditar-ho documentalment, bé a través de certificat d’empresa, nòmina actual o qualsevol altre document que acredite la situació laboral. En el cas d’empatar a punts, s’acceptaran les sol·licituds per orde de presentació. A més, per a una millor i més justa prestació del servei, tots els dies es realitzarà un control de l’assistència dels usuaris a la Ludoteca, considerant que es renuncia a la plaça si no s’acudix més de deu dies hàbils sense justificar la no assistència.

La Ludoteca començarà el seu servei el dia 12 de setembre, i l’horari serà de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores. S’establiran dos torns amb 45 places cada un: dilluns, dimecres i divendres; i dimarts i dijous. El preu de la matrícula per a un torn serà de 70 euros, i de 100 euros si es trien els dos torns. La inscripció es realitzarà en l’edifici de la Ludoteca, a partir del 9 de setembre, de 17 a 20 hores. El pagament es realitzarà mitjançant el document d’autoliquidacions que es troba en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca, una vegada es confirme a l’interessat que disposa de plaça. “Des de la Regidoria d'Educació volem continuar ajudant les famílies a conciliar la seua vida laboral i familiar, i esperem, amb la possibilitat de dos torns, poder donar resposta a tot l'alumnat que necessite el servei”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Raquel Tamarit.
Per a accedir al document d’autoliquidacions, s’haurà d’entrar en www.sueca.es: Tràmits i documentació, descarregar documentació, Autoliquidacions, Taxa sobre activitats culturals i Obrir formulari. Una vegada obert el formulari, s’haurà de posar el NIF dels pares o tutors i els cognoms i nom del xiquet o xiqueta. En l’apartat Dada Específica, cal posar el número 14 i, en Total Liquidació, l’import que corresponga, segons es matricule el menor en un o dos torns. Una vegada omplit s’haurà d’anar baix de tot del document i punxar en “generar document a imprimir”. Perquè el document siga correcte, han d’eixir tres còpies amb codi de barres.
El pagament es pot realitzar en qualsevol de les entitats indicades en els fulls d’autoliquidació. Una vegada pagat i segellat pel banc, s’haurà de portar uns dels fulls amb el segell a la Ludoteca.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada