dimarts, 3 de setembre del 2013

LA FESTA D’ALGEMESÍ A L’ABAST DE 1.500 MILIONS DE PERSONES


Enguany s’ha optimitzat la pàgina especialment per a ser consultada en tàblets i mòbils.

L’any passat les processons va ser seguides per més de 12.000 espectadors d’arreu del món a traves del streaming de vídeo

Enguany s’ha completat la traducció a l’eusquera i s’han afegit les traduccions al japonès i a l’àrab



 Més algemesí i l’associació L’ullal Cultural d´Algemesí posaren l’any passat en funcionament la pàgina festesalgemesi.com per a proporcionar informació útil i pràctica tant al visitant com als propis algemesinencs, i omplir un buit de promoció de la Festa que ningú estava ocupant. És una pàgina web innovadora basada en Google Maps, on el visitant pot trobar informació que no està disponible en cap altre lloc. Pot consultar el recorregut de cada processó, els millors llocs on veure-la, pot veure on pot anar a aparcar o a dinar. La pàgina l’informa a l’usuari d’on està ell, i durant la celebració de la processó posicionarà a través de GPS els principals balls o el final de la processó. Qualsevol usuari podrà indicar on està i trobar fàcilment el millor camí per anar a veure–la.
A més a més, podran veure en directe l’entrada i l’eixida de la Plaça Major de cada processó, gràcies a la càmera web que instal·lada i a altres redifusions. L’any passat les processons va ser seguides per més de 12.000 espectadors d’arreu del món a traves del streaming de vídeo i enguany esperem superar amb escreix eixa xifra.
Pel que fa als algemesinencs, a més de les utilitats anteriors, poden també descobrir on es fa cada assaig de ball, saber si falta molt per a que arribe la processó al punt on està, així com seguir els tuïts més importants en l’etiqueta #FestesAlgemesi.
A Més, enguany s’ha optimitzat la pàgina especialment per a ser consultada en tàblets i mòbils.
Però a més de guia electrònica, cal destacar l’abundant i curada informació que sobre els balls i els elements de la processó ha elaborat L’ULLAL CULTURAL d’Algemesí, i que a l’igual que la pàgina de serveis, està disponible en 10 idiomes. L’any passat tota la informació sobre les Festes estava disponible en valencià, castellà, gallec, anglés, francès, italià i alemany. Enguany s’ha completat la traducció a l’eusquera i s’han afegit les traduccions al japonès i a l’àrab. D’aquesta manera tota la informació sobre les Festes de la Mare de Déu de la Salut la poden llegir més de 1.500 milions de persones en la seua llengua materna. I més de 2.000 milions si tenim present que l’anglés és segona llengua en molts països.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada