divendres, 30 d’agost del 2013

VILLANUEVA DE CASTELLÓN CONTÍNUA EN FESTES A PESAR DE LA PLUJA


  Villanueva de Castellón contínua, gràcies a la pluja, immers en les seues festes patronals i de moros i cristians. Ahir, a les 17:00 hores en el trinquet de Batiste del municipi es va celebrar una partida de pilota entre Marrahí i Moro contra Ricard i Coeter. La partida va estar molt renyida però finalment es van imposar els blaus, Marrahí i Moro per 25-20.
També ahir dijous en el carrer Vicent Andrés Estellés va tindre lloc la III edició de carrera de “autos locos”. Els festers d’enguany 2013 es van presentar amb l’autobús dels reconeguts dibuixos animats “Els Simpsons”, els quals van quedar en segona posició en els premis dirigits als cotxes més originals.


A banda de l’autobús dels Simpsons, també es va comptar amb el cotxe del mític Mario Bros, que va quedar en primer lloc en els premis de velocitat. El vehicle més original, que es va portar el primer premi, va ser un cotxe semblant a un bou, i a més els que els van construir van arribar vestits de toreros i sevillanes. En total van participar quatre cotxes bojos, la condició és que s’han construït a mà.
L’encarregada de donar els premis va ser Desireé Gallego, regidora de Festes. I és convenient ressaltar que el carrer estava ple de veïns per a poder veure els cotxes.
Per a hui divendres, també hi ha previstos actes festius, sopar en la carretera per a commemorar que fa un any es va obrir la variant que desvia el tràfic per fora del municipi i una vegada acabada el sopar s’amenitzara la nit amb una orquestra.
D’altra banda, els diversos actes que s’havien de celebrar el dimecres, dia de paelles, se celebrarà demà per culpa de la pluja i se celebrarà si la pluja ho permet. Així doncs, demà es realitzarà l’edició XXVIII de la Festa de la Paella al Parc de l’Estació, a l’una de la matinada es disparara el castell de focs artificials per la Pirotècnia Turís i després es podrà disfrutar d’una disc mòbil. I ací es posarà punt final a estes festes patronals i de moros i cristians de Villanueva de Castellón.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada