divendres, 30 d’agost del 2013

ALGEMESÍ PRESENTA EL CANT A LA MUIXERANGA, UNA COMPOSICIÓ MUSICAL QUE COMMEMORA EL 40 ANIVERSARI DEL BALL



 La Muixeranga d'Algemesí presentarà el dia 6 de setembre, en el concert extraordinari que la Banda Simfònica de la Societat Musical d'Algemesí oferirà a la Plaça Major per les Festes de la Mare de Déu de la Salut, el Cant a la Muixeranga, una composició musical composta per Toni Giménez amb lletra de Juan Fermín Teruel que commemora el 40 aniversari de l'associació Amics de la Muixeranga i de la seua recuperació. La interpretació del cant correrà a càrrec de la soprano Anna Albelda i del tenor Pep Martínez, ambdós d'Algemesí.

Prèviament, el divendres 30 d'agost, a les 22 hores, se celebrarà un assaig obert al públic en la plaça de l'Auditori Moreno Gans, en el qual actuarà també la Muixeranga.
D'altra banda, i continuant amb els actes pel 40 aniversari de la recuperació del ball, el dia 7 de setembre, a les 12 del migdia, la Muixeranga descobrirà tres plaques commemoratives en tres llocs emblemàtics per a l'associació: la capella de la Troballa, on es va alçar la primera Muixeranga d'aquesta nova etapa; l'antic col·legi Maristes, al carrer Nou, on es va crear l'Associació Amics de la Muixeranga a partir d'un grup d'antics alumnes encapçalat per Tomàs Pla i el germà marista Agustín; i l'actual col·legi Maristes, que sempre ha col·laborat activament amb la Muixeranga i en les instal·lacions del qual es realitzen els assajos. L'acte anirà acompanyat d'un passacarrer i serà previ a la Processó de les Promeses, que començarà a les 22 hores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada