dijous, 27 de juny del 2013

ALGEMESÍ CELEBRA ESTE DISSABTE EL CAMPIONAT DE 12 HORES DE FUTBOL SALA


El torneig, que es disputarà en el pavelló 9 d’Octubre, premiarà als quatre primers classificats.

La ciutat d’Algemesí rebrà la visita de 18 equips entre locals i visitants d’equips com Alginet, Carlet, Canals, Favara, Albalat de la Ribera o Cullera.

 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la seua regidoria d’Esports i el Racing d’Algemesí CF han organitzat una nova edició del campionat de 12 hores de futbol sala. Una nova edició que se celebrarà el dissabte 29 de juny en el pavelló 9 d’Octubre des de les 8 hores a 20horas. L’organització espera l’arribada de 18 equips entre els locals d’Algemesí i altres localitats veïnes. Així, Alginet, Carlet, Canals, Favara, Benicull, Albalat de la Ribera i Cullera participaran en este campionat a disputar per juvenils (majors de 15 anys).

La fase de grups es desenvoluparà inicialment en el pavelló 9 d’Octubre i en la sala tancada del poliesportiu Joan Girbés de la ciutat. Ja a la vesprada, les rondes eliminatòries es jugaran, totes, en el pavelló municipal.
Per al regidor d’esports de l’Ajuntament d’Algemesí, Marcos Giner Lluch, el campionat de futbol sala “és una cita ineludible per als nostres jóvens que poden disfrutar d’un esport tan demandat i a més amb una notable participació d’equips de futbol de localitats veïnes, per la qual cosa esperem siga un èxit.” comenta l’edil.
Este campionat intensiu de 12 hores de joc tindrà quatre premis. Trofeus per als primers quatre classificats i dotació econòmica de 800 i 400 euros, per al guanyador i el segon classificat, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada