dimarts, 13 d’agost del 2013

600 PARTICIPANTS EN LA VOLTA A PEU DE CASTELLÓ DE LA RIBERA


  Villanueva de Castellón va acollir este dissabte deu d’agost la XXIX Volta a Peu que se celebra tots els anys com a antesala de les festes patronals i de moros i cristians, organitzada per l’Ajuntament de la localitat en col·laboració amb el C.A. El Castellet.
Esta Volta a Peu va començar a les 19:30 però dos hores abans, sobre les 17:30, era el torn per als 275 xiquets inscrits.

A la ja tradicional Volta a Peu es van inscriure aproximadament 600 adults i comptava amb un recorregut de 8 km. En la categoria de Veterà el guanyador va ser Javier García Mascarell, de Xàtiva, qui va realitzar la prova en 27 minuts, del club www.maskarell.org. En segon lloc va quedar Alfonso Franco Martínez de Villanueva de Castellón i en tercer lloc, Maximo Falques Lorente de la localitat de Pego.
En la categoria de Veterà B els guanyadors van ser, per este orde, Domingo Machi Ortiz, Sergi Casanova Cebria i Juan José Gil Poveda. En Veterà C, Miguel Garrido Treserras, Fernando Machi Borras i Enrique Alcover Alcover, van arribar primers a meta en esta categoria.
En la secció de Senior Masculí, els vencedors van ser Poli Limia Saus de Canals del club C.A. la Costera, Esteban Perales Montesinos de Xàtiva i Jordi Borreda Feliu de Canals del club C.A. Xàtiva. I Senior Femení, la vencedora és de la localitat amfitriona, Villanueva de Castellón, Miriam Gregori Romero, en segona posició Silvia Sarrión Esteve i en tercer lloc, Anna Tomás Moncho.
 Per la seua banda, en la categoria Veterana A, les guanyadores van ser, Cristina Orenes Colomer, Silvia García Vercher i Ana María Carreres Tortosa.
 Mentrestant, els tres primers de Villanueva de Castellón van ser, per este orde, Alfonso Franco Martínez, Toni Sanchís Serra i Antonio Ferrús Aznar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada