divendres, 17 de maig de 2013

LA PLAÇA DE L´AJUNTAMENT DE SUECA ACULL L´ENTREGA DE TRODEUS DE L´ESPORT ESCOLAR


Al finalitzar l’entrega de trofeus, es va aprofitar per a oferir un reconeixement a quatre equips suecans que han aconseguit ser campions en les seues respectives lligues


 Centenars d’escolars de Sueca van acudir ahir a la plaça de l’Ajuntament per a rebre els trofeus obtinguts en les competicions de l’Esport Escolar, un campionat entre centres organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, en el qual els escolars del municipi, de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, competixen al llarg del curs en diferents modalitats esportives, com ara el futbol, bàsquet, handbol i pilota. “Esta iniciativa és molt ben acollida tots els anys pels escolars, però també voldria agrair el treball i entusiasme dels professors i monitors que, durant tot el curs, han participat en esta activitat esportiva. També voldria donar les gràcies als pares dels xiquets i xiquetes, perquè sense tots ells hauria sigut impossible la realització d’estos campionats”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.
En primer lloc, els menors van ballar al ritme de les coreografies de la monitora Mónica Carrasquer, qui va realitzar una exhibició d’aeròbic. A continuació, la regidora d’Esports, Teresa Ribes; i els organitzadors del campionat, Miquel Nieva, professor del col·legi Unió Cristiana; i Pablo Vivó, professor del col·legi Lluís Vives; van ser els encarregats d’entregar els trofeus obtinguts pels centres escolars participants: Unió Cristiana, en les modalitats de futbol sala, bàsquet, pilota i handbol; Lluís Vives, en futbol sala, bàsquet, pilota i handbol; Escoles Jardí, en futbol sala, bàsquet i handbol; Fàtima, en futbol sala, bàsquet, pilota i handbol; Carrasquer, en futbol sala, bàsquet, pilota i handbol; i L’Encarnació, en futbol sala i bàsquet. Cada centre escolar rebrà, a més d’una copa, un pergamí en què apareixen inscrits els resultats obtinguts en cada categoria i esport. Estos pergamins van ser desplegats ahir, durant l’acte, en la fatxada de l’Ajuntament, i quedaran exposats durant tot el cap de setmana.

 Al finalitzar l’entrega de trofeus, es va oferir un reconeixement a quatre equips suecans que han aconseguit ser campions en les seues respectives lligues. Van pujar a l’escenari els integrants dels equips C.B. l’Encarnació, C.B. Sueca Copymat, els equips Júnior i Senior de Sueca Ricers (el Júnior disputarà el pròxim 25 de maig la final de la Lliga Nacional); i l’equip Cadet A de l’Escola de Futbol Promeses. Posteriorment, els equips van pujar al saló de plens de l’Ajuntament on se’ls va brindar una recepció oficial per a felicitar-los pels seus triomfs esportius. En l’acte van estar presents, a més de l’alcalde, Salvador Campillo, i la regidora d’Esports, Teresa Ribes, els membres del govern local Joan Baldoví, Dimas Vázquez, Raquel Tamarit i Enrique Vidal; i els també regidors, Raúl Pla i Celia Beltrán. “Com a regidora d’Esports estic molt contenta de vore el nivell que hem aconseguit en Sueca, un municipi que compta amb esportistes destacats en quasi totes les modalitats”, va assenyalar Ribes. “Estos actes en què veus la gent jove com disfruta fent esport, defenent els colors de la seua ciutat..., es digne d’agrair. És molt important tot el que heu aconseguit i jo vos anime a continuar en esta línia, fent cas als entrenadors i monitors. Enhorabona a tots”, en paraules de l’alcalde als esportistes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada