dijous, 22 de novembre del 2012

LA XOPERA D’ALGEMESÍ ES CONVERTIX EN EL HYDE PARK LONDINENC PER A UNA EDITORIAL DE MODA


Aquest paratge natural d’Algemesí ha sigut l’escenari triat per al photoshooting de moda per a una publicació de Londres i diversos mitjans nacionals.


El parc natural de la Xopera d’Algemesí, reserva natural del bosc de la Ribera, s'ha vestit de moda i ho ha fet per a la col·lecció Tardor-Hivern de Ramón Gurillo, un dissenyador valencià resident a Londres que presenta les seues creacions en London Fashion Week i altres passarel·les internacionals
El paratge natural ha comptat des de primera hora del matí amb un gran desplegament tècnic que va convertir en pocs minuts este bosc de Ribera en el conegut Hyde Park londinenc.
Segons Jorge Baltres, director d’art, el paratge d’Algemesí "encarna les condicions visuals idònies per a recrear l’atmosfera de la tardor europea, com una escenografia de colors i llums perfectes per al rodatge”.
En aquest sentit la col·lecció de Ramón Gurillo, basada en el punt i teixits de llanes italianes, “combina el look folk i natural amb un estil neopunk i urbà que troba en este bosc un punt de comunió estètica”, manifesta l’Alex Villar, director de moda del projecte.
El protagonista d’aquesta sessió ha sigut el model alacantí Alberto Rubio, un dels rostres en alça de la moda espanyola que, com afirma el dissenyador Ramón Gurillo, encarna l’esperit rebel i masculí que reclama el circuit internacional de la moda.
La sessió podrà veure’s en breu a les pàgines d’un conegut periòdic londinenc i diverses revistes del nostre país. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada