dilluns, 22 de juliol del 2013

RUS: ESTE ÉS UN PARTIT HONRAT I ELS MILITANTS ENS MEREIXEM UNA EXPLICACIÓ PEL CAS BÁRCENAS”


Als jóvens de NNGG: “En nom del PP vos demane disculpes perquè doneu la cara en el carrer. No vos podem defraudar. Este partit és net i honrat”

El president del Partit Popular de la província de València, Alfonso Rus, ha afirmat que “creu” en Rajoy però “li demane que explique el que està passant en el PP i amb Bárcenas perquè jo no ho puc explicar. Els militants ens mereixem que el partit done una explicació”. “I l’única explicació possible és que qui la faça que la pague”, ha afegit.

Rus ha realitzat estes declaracions en la inauguració de la I Intermunicipal que ha organitzat Noves Generacions de la província de València a Algemesí. La jornada ha comptat amb la participació del president del PPCV, Alberto Fabra; de Javier Dorado, secretari general nacional de Noves Generacions; Belén Hoyo, vicesecretària nacional d’Organització de NNGG; Juan Carlos Caballero, president regional de NNGG; i Roberto Calpe, president provincial de la formació juvenil.

El dirigent provincial ha “demanat disculpes” en nom del Partit Popular als jóvens de Noves Generacions “perquè doneu la cara en el carrer i en les aules i vos mereixeu el nostre suport. No vos podem defraudar. Este partit és net i honrat i som la millor opció per a traure a Espanya de la crisi”.
Les jóvens de Noves Generacions de València teniu molt potencial. Tant Alberto Fabra com jo som conscients, per això demane als alcaldes i presidents de les executives que continuen comptant amb vosaltres perquè sou el present del partit”, ha assegurat Rus. “Jo crec en vosaltres, el partit creu en vosaltres, seguiu espentant-nos i treballant perquè junts tirarem cap avant”.

Roberto Calpe: “Els jóvens tenim respostes i molt que aportar al partit”

El president provincial de Noves Generacions, Roberto Calpe, ha agraït “el gran treball” dels militants de Noves Generacions, que “treballen en executives locals de manera desinteressada, molts sense rebre un sou i deixant-se la pell per la política de carrer”.
Calp ha realitzat estes declaracions davant de la presència de 86 regidors del Partit Popular de la província pertanyents a la formació juvenil. “La política local i de carrer és la política real, la política del contacte directe. Vos demane que continueu lluitant i no acatxeu el cap”, mentres que als presidents Rus i Fabra ha recordat “que podeu continuar comptant amb nosaltres”.
Esta és la primera Intermunicipal que realitzen NNGG de la província de València i la primera en la Comunitat Valenciana després de la renovació de les estructures de l’organització juvenil. Durant tota la jornada més de 130 militants de NNGG han debatut sobre ocupació, polítiques d’impuls econòmic i de joventut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada