dijous, 4 de juliol de 2013

RAFAEL OVIEDO I IVÁN MARTÍ GUANYEN EL CONCURS DE PESCA NOCTURNA PER PARELLES DEL CLUB DE PESCA XOPERA D’ALGEMESÍ


 La primera edició de l’Open de Pesca Ciutat d’Algemesí ha complit amb els seus objectius i superat les expectatives. Una cita original ja que es pesca en aigua dolça durant tota la nit i per parelles. Al final han participat 32 aficionats a la pesca, un total de en 16 parelles.

Els guanyadors han sigut Rafael Oviedo i Iván Martí amb un total de 41,5 quilos en captures que han rebut un premi de 600 euros. La parella que ha quedat en segon lloc és la formada per Sergio Nogués i Fernando Muñoz amb 38,4 quilos que els val un premi de 360 euros. El tercer premi, dotat amb 240 euros, ha correspost a la parella formada per Juan Iglesias i Ramiro Ferrer amb un pes de de 37 quilos en captures durant tota la nit.
La iniciativa i organització d’este nou campionat de pesca ha sigut del Club de Pesca Xopera, que enguany complix el seu desé aniversari, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Algemesí en una nova activitat per a dinamitzar l’esport de la pesca entre els aficionats a esta disciplina.
El campionat es va iniciar el dissabte 29 de juny a les 17 hores i va acabar el diumenge 30 a les 9.30 del matí. Durant 14 hores, les 16 parelles inscrites de categoria senior van competir en el vedat de pesca de Fortaleny (sector B2-C1) per a intentar classificar-se entre les primeres posicions seguint les normes federatives de pesca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada