dijous, 4 de juliol del 2013

MÉS DE 2.000 CORREDORS COMPETIXEN EN LA VOLTA A PEU 2013 D´ALMUSSAFES



La solidaritat dels participants permet arreplegar 718 quilos i 130 litres d'aliments per al banc local

El circuit urbà i la gratuïtat en la inscripció la convertix en la més multitudinària de la història


 Beatriz Joaquín i Fonad Bengeroñal van ser els campions en categoria Senior de la vint-i-setena edició de la Volta a Peu d'Almussafes, esdeveniment esportiu organitzat per quint any consecutiu per part del consistori municipal. El circuit urbà i la gratuïtat en la inscripció van convertir la cita de dissabte passat dia 29 de juny, en la més multitudinària de la història. De fet, sumant les nou categories van competir un total de 2.071 atletes, la solidaritat del qual ha permés que l'ajuntament haja dotat al banc d'aliments local amb un total de 718 quilos i 130 litres d'articles que es van a distribuir en els pròxims mesos entre les famílies mes desfavorides.

Un total de 254 corredors – molts d'ells pertanyents a clubs d'atletisme de diferents punts de la Comunitat Valenciana i altres amateurs locals - es van inscriure en les tres categories de jóvens de la Volta a Peu. Les carreres dels 500 m., 1.000 m. I 1.600 m. es van iniciar a partir de les 6 de la vesprada i van omplir els carrers del nucli urbà d'Almussafes de xicotets esportistes amb ganes de demostrar el seu potencial sobre l'asfalt. Tots ells van rebre nombroses ovacions en la seua arribada a la línia de meta i els vencedors van rebre els seus corresponents trofeus de la mà de les autoritats locals.
La carrera absoluta, en la que s'incloïen les categories júnior, sènior i veterans va començar cap a les 19.30 hores. Els 1.812 atletes participants es van enfrontar al repte de recórrer, en el menor temps possible, una distància de 10.000 metres. Els tres primers classificats de cada categoria també van rebre el corresponent trofeu de vencedors per part de les autoritats.
Des de l'organització es valora molt positivament el resultat de la carrera popular, amb una participació massiva d'atletes que van donar compte del seu afany solidari aportant voluntàriament algun producte alimentari en el moment de la seua inscripció. De fet, el banc d'aliments local s'ha nodrit de quasi mil quilos d'aliments, principalment arròs, pasta, llegums, llet, oli, farina o sal.
Així mateix, ens sentim molt orgullosos i agraïts als veïns voluntaris que, any rere any, col·laboren amb nosaltres en l'operatiu de la carrera, de les empreses patrocinadores i de les agrupacions de voluntaris de Protecció civil que es desplacen fins a Almussafes per a col·laborar amb la nostra agrupació i aconseguir cobrir els 55 punts conflictius del circuit urbà”, destaca l'edil d'Esports, Carles Grancha


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada