dijous, 27 de setembre del 2012

L’HOSPITAL DE LA RIBERA REALITZA UN SIMULACRE D’EVACUACIÓ


En l’exercici han participat coordinadament diversos serveis del centre hospitalari, juntament amb el cos de bombers, la policia local, la policia nacional i el Centre de Coordinació d’Emergències.

L’Hospital Universitari de la Ribera ha dut a terme un simulacre d’evacuació de la seua Àrea d’Urgències. L’assaig ha consistit en el desallotjament de part de la sala d’espera i alguns despatxos el Servei al botar l’alarma contra incendis.
Els temps d’actuació del simulacre han sigut satisfactoris i per a dur-ho a terme no s’ha interromput l’atenció de pacients d’Urgències del centre hospitalari.
En aquest simulacre han participat de forma coordinada treballadors de diversos serveis de l’Hospital (Urgències, Seguretat, Manteniment) i pacients reals i simulats, així com el cos de bombers, la policia local, la policia nacional i el Centre de Coordinació d’Emergències.
La realització d’aquest exercici de simulació s’emmarca en els treballs d’actualització del Pla d’Emergències amb què compte l’Hospital Universitari de la Ribera i que contempla totes les mesures que s’han d’adoptar en el cas que es produïsca una situació crítica en el centre sanitari, així com el comportament que han de mantindre els treballadors.
L’objectiu d’aquest Pla d’Emergències és garantir la seguretat tant dels treballadors com dels pacients i acompanyants de l’Hospital de la Ribera, en cas d’incendi o qualsevol altre tipus d’emergència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada