dijous, 4 de juliol del 2013

EL PSOE D’ALZIRA REIVINDICA UNA CONCESSIÓ D’AIGUA PRÒPIA QUE NO DEPENGA DE CONVENIS AMB ELS REGANTS DE LA USUJ



 El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, denúncia que el Partit Popular arriba díhuit anys tard per a reivindicar que en la comarca tinguem aigua de qualitat.
Segons Pascual la Generalitat Valenciana és la responsable de garantir que els ciutadans tinguem aigua sense nitrats i sense pesticides. Durant estos anys El Govern del Partit Popular no ha fet res per millorar la qualitat de l’aigua de l’aixeta.

Pascual lamenta que els presidents del PP en la Generalitat, Zaplana, Camps i ara Fabra, han incomplit les lleis sobre la qualitat de l’aigua. El dirigent socialista recorda que en els últims 18 anys el PP mai ha complit ni el pla de bones pràctiques en l’agricultura, ni tampoc ha realitzat les inversions necessàries perquè l’aigua siga potable, “sempre ha mirat cap a un altre costat”.
El responsable socialista afirma que el PP sempre ha posat moltes traves perquè en esta comarca es poguera reivindicar el compliment de la directiva europea pel que fa al control dels nitrats en l’aigua que consumim els habitants de la comarca.
Pascual insta el president del PP en la Ribera Alta a què si realment volen sumar-se a la reivindicació per a exigir aigua de qualitat que comence per donar instruccions als ajuntaments governats pel PP, perquè publiquen en les seues pàgines Web els resultats de les analítiques de l’aigua dels seus municipis. Perquè així els ciutadans sabran que aigua estan consumint en els seus llars.
Segons Pascual mai és tard si realment el PP vol sumar-se a la iniciativa de sol·licitar al Ministeri d’Agricultura i a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que la Ribera tinga una concessió d’aigua pròpia sense que depenga de cap conveni d’altres concessions (Regants USUJ)
Pascual considera que si realment el PP vol posar-se al costat dels ciutadans i reivindicar junt amb tots els altres partits la immediata construcció de les canalitzacions, perquè els set municipis de la Ribera també es puguen abastir de la potabilitzadora de forma immediata han d’exigir al Govern de la Generalitat que habilite els diners suficients perquè les obres comencen immediatament.
Segons Pascual “si no ho fan hauran demostrat que no els importa per a res la salut dels ciutadans i que ara reivindiquen l’aigua obligats per les accions que s’estan realitzant en la Ribera. L’aigua en la Ribera ni pot ni ha de ser un negoci”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada