divendres, 2 d’agost del 2013

LES AIGÜES QUE ABASTIXEN SUECA, RIOLA I POLINYA ESTAN LLIURES DE PLAGICIDES


L’únic problema que continua existint en l’aigua que abastix al municipi de Sueca, és la presència de nitrats

La Regidoria de Serveis Municipals fa públics els resultats de les anàlisis realitzades en Sueca, després de la presència de plaguicides en l’aigua de municipis de la comarca en els últims mesos

Les últimes analítiques realitzades, tant per l’empresa municipal Aigües de Sueca com pels tècnics de la Conselleria de Sanitat, el passat 26 de juny, han donat com a resultat que les aigües que abastixen Sueca, tota la zona marítima, Riola i Polinyà, estan exemptes de plaguicides, per tant, complixen les especificacions al respecte del RD140/2003. “Des de la Regidoria de Serveis Municipals, volem fer públics estos resultats de les anàlisis realitzades perquè la població de Sueca sàpia que no hi ha plaguicides en l’aigua, com així ha ocorregut en altres municipis de la comarca”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

L’únic problema que continua existint en l’aigua que abastix al municipi, és la presència de nitrats, excepte en la zona marítima, en concentracions que oscil·len entre els 35 i els 57 mil·ligrams per litre, i ocasionalment sulfats. Este problema se solucionarà quan finalitzen les obres que subministraran l’aigua desnitrificada des de Tous. “Com molts ciutadans ja saben, Sueca compta amb una planta d’osmosi que produïx aigua sense nitrats ni sulfats, ubicada en el Pavelló Poliesportiu de la Ronda País Valencià, oberta al públic i totalment gratuïta”, conclou Moncho.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada