dijous, 4 de juliol de 2013

LA PISCINA MUNICIPAL DE SUECA ROMANDRÁ TANCADA 45 DIES PER OBRES DE REPARACIÓ EN EL SOSTRE Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca s’ha previst avançar la data en què es produirà la parada tècnica en la piscina municipal coberta, per a dur a terme tasques de manteniment, amb l’objectiu de fer-la coincidir amb les obres de reparació del sostre de la instal·lació, amb una duració prevista de 45 dies. “D’esta manera, avançant la parada tècnica de l’última setmana d’agost i la primera de setembre a la segona quinzena de juliol, i fent-la coincidir amb les obres en la coberta de la piscina, pretenem minimitzar al màxim les molèsties als usuaris”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

Com a conseqüència de l’execució de les obres en el sostre de la piscina, esta instal·lació romandrà tancada al públic des del 15 de juliol fins a l’1 de setembre. Tampoc podran utilitzar-se els espais inclosos en el recinte, per la complexitat dels treballs. Amb relació a l’aplicació de les tarifes per a la utilització dels serveis de la piscina, “volem comunicar als usuaris que, com ja hem informat, en el mes de juliol tindrà lloc la parada tècnica. Els preus previstos en l’Ordenança per a la utilització de les instal·lacions i serveis de la Piscina Municipal estan basats en els 338 dies d’obertura de la mateixa, descomptats els 15 dies de la parada tècnica i els festius (12 dies). En el mes de setembre es farà entrega a cada titular d’un abonament, en la recepció de la piscina, de dos invitacions gratuïtes perquè els seus amics i familiars puguen gaudir de les instal·lacions fins al 30 de setembre”, ha assenyalat Ribes.
En el mes d’agost, coincidint amb el tancament de les instal·lacions per a la seua reparació, no es cobrarà la quota mensual corresponent, mantenint-se la qualitat d’abonat a tots els titulars. “Tot i estar previst que els treballs de reparació de la coberta finalitzen el 31 d’agost, si per qualsevol motiu es retardaren les obres, es descomptarien els dies que romanguera la piscina tancada al públic en l’import del rebut del mes de setembre”, conclou Ribes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada