divendres, 19 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT OFERIX 30 BEQUES A JÓVENS UNIVERSITARIS DESOCUPATS D’ALGEMESÍ


El consistori invertirà 50.000 euros en estes pràctiques formatives que pretenen facilitar l’accés al mercat laboral

L’Ajuntament d’Algemesí ha oferit un programa de beques per a jóvens universitaris desocupats. En total s’oferixen 30 beques de pràctiques formatives amb finançament exclusivament municipal per a la qual cosa el consistori ha habilitat un total de 50.000 euros que pretenen acostar a jóvens universitaris al mercat laboral.
L’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha declarat que esta convocatòria suposa “una oportunitat per a 30 jóvens d´Algemesí, acabats de titular, d’adquirir experiència laboral, a més de ser una ajuda econòmica tant per a ells com per a les seues famílies” ha, explicat.

A través de la web institucional www.algemesi.es es podran conéixer al detall els requisits i característiques d’estes beques així com accedir als formularis d’inscripció que s’hauran de presentar omplits en l’ajuntament d’Algemesí fins al pròxim 6 de setembre. No obstant això, la duració inicial de la beca serà d’un mes prorrogable fins a tres mesos. L’assignació serà de 500 euros bruts mensuals i la dedicació dels becaris serà de 25 hores a la setmana, disfrutant d’estes beques entre els mesos de setembre i desembre d’enguany.
Es tracta d’una iniciativa que redundarà en la formació i experiència laboral d’un important grup de jóvens universitaris i llicenciats en els últim 4 anys perfectament formats però amb escassa experiència en l’àmbit laboral que tindran ara l’oportunitat d’aplicar la seua formació als casos reals que apareixen en el treball diari i d’esta manera poder introduir-se en el món laboral “argumenta el regidor d’ocupació, Antonio F. Saá

Entre les titulacions sol·licitades es troben les llicenciatures o graus d’Empresarials, Econòmiques, ADIU, Biblioteconomia i Documentació, Història de l’Art, Ciències de l’Activitat Física i Esport, Educació Infantil, Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social, Arquitectura Tècnica, Enginyer Industrial, Especialista en Electricitat, Ciències Ambientals, Enginyer Informàtic, Comunicació Audiovisual, Ciències Polítiques i de l’Administració, Dret, Física, o Fisioteràpia.

Entre els requisits sol·licitats està ser veí d’Algemesí, tindre com a màxim 30 anys, haver finalitzat els estudis universitaris entre els cursos acadèmics de 2009-2010 a 2012-2013, estar en situació de desocupació i no haver disfrutat de la beca de la Diputació enguany entre altres requisits administratius.
A més, per a les sol·licituds presentades a través de l’oficina virtual obtindran un increment en la seua valoració.

El termini per a presentar sol·licituds serà fins al 6 de setembre de 2013 i les bases completes es publicaran en la pàgina web de l’Ajuntament www.algemesi.net, s’exposaran en el tauler d’anuncis i en l’Espai Jove de la localitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada