dijous, 18 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ EXECUTA LES OBRES DE NETEJA EN L’ENTORN TORRE MUSSA I URBANITZACIÓ PLA DE LES CLOTXES



 L’Ajuntamentde Benifaió, ha dut a terme estos dies els treballs de neteja en diverses zones rurals del municipis entre ells l’entorn de la Torre Mussa i el conegut com a Camp de tir junt amb l’entrada de la urbanització Pla de les Clotxes.
El regidor d’obres públiques i medi ambient José Vicente Alepuz ha manifestat que com tots els anys “a l’hora d’ara duem a terme esta neteja de l’entorn, treballs que es tornen a repetir cap al mes de novembre”. Els treballs consistixen en condicionament de trams en camins rurals, desbrossament i neteja en sectors rurals del terme.

Les labors de neteja s’han dut a terme a través del programa conegut com “desocupació agrícola”. Un total de 59 veïns desocupats que prèviament han formalitzat la seua inscripció a través del SERVEF s’ocupen estos dies i durant l’estiu dels treballs de desbrossament i neteja de vies alternatives i zones rurals “evitant així la proliferació de possibles incendis tan freqüents en esta època d’estiu”, assenyala Alepuz.
Així, com cada any amb l’arribada de l’època estival, l’Ajuntament de Benifaió “rehabilita i millorarà les zones dels principals camins rurals oferint al mateix temps treball a veïns en situació de desocupats agraris” matisa l’edil.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada