dijous, 18 de juliol del 2013

RICARDO ESTEVE GUANYA EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA PASSAREL·LA ALGEMESÍ


 Ricardo Esteve Salom és el guanyador del premi de fotografia convocat per l’Ajuntament de la ciutat i l’associació Fotoaficionats Algemesí amb motiu de la celebració de l’última edició de la Passarel·la de moda.
El jurat format per la regidora de Comerç, Amparo Lluch; Olga Cubells en representació de l’Associació de Comerços i Servicis d’Algemesí, ACSA, i Lluis Nadal per part de l’organització d’este esdeveniment, han seleccionat les fotografies que formen part de l’exposició oberta al públic en el Museu de la Festa, així com la imatge guanyadora.

Esta exposició romandrà oberta al públic fins al pròxim mes de setembre i en ella es poden contemplar les més de 90 instantànies que s’han presentat a este primer concurs.
La fotografia que s’ha alçat amb el primer premi servirà com a imatge promocional del cartell anunciador de la pròxima edició de la Passarel·la Algemesí.
La participació en este primer concurs ha sigut molt satisfactòria i a més s’han presentat nombroses imatges captades pels membres de Fotoaficionats realitzades durant l’esdeveniment. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada