dijous, 18 de juliol del 2013

EL GOVERN DE BENIFAIÓ INCOMPLIX L’ORDENANÇA DE TINENÇA D’ANIMALS; NO OBSTANT AIXÒ AMENAÇA DE MULTAR ELS USUARIS.


L’ordenança sobre tinença i protecció d’animals va ser aprovada el 27 de novembre de 2012. La disposició addicional primera establix que L’ajuntament programarà campanyes divulgadores del contingut de la present ordenança i prendrà mesures que contribuïsquen a fomentar el respecte dels animals i a difondre i promoure este en la societat en col·laboració amb les Associacions de Protecció i Defensa d’Animals. Estes campanyes es programaran abans que entre en vigor l’ordenança a través de la comissió d’educació ...”

Segons el grup municipal socialista de Benifaió. Amparo Arcís i el seu equip de govern desprecien els acords plenaris ja que l’ordenança està en vigor a pesar que abans havia d’haver difós i promogut el seu contingut.
Segons el grup socialista, a més, advertida de la dita circumstància en diversos plens se li ha requerit perquè convoque la comissió d’educació i es dissenyen i programen campanyes de divulgació. A pesar d’això, ha emés una nota de premsa i una carta a cada un dels propietaris de gossos censats a Benifaió, en la que indica que la policia local “portarà un control perquè es complisca l’Ordenança d’Animals que establix sancions per embrutar espais públics de 150 euros i de 601 euros per embrutar zona de joc infantils”
Segons lamenta l’agrupació socialista, Amparo Arcís i el seu equip de govern, amb la dita actuació, desprecien els ciutadans i a les institucions democràtiques; “amenaçar de multar per incomplir l’ordenança quan ella mateixa ha sigut la primera que l’ha incomplit i que seguix incomplint-la després de diverses advertències, traspassen els límits tolerables en un governant”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada